نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

استقرار ناظران اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان

منابع خبری از ماموریت ناظران غیر نظامی اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان برای برقراری ثبات و امنیت در مرز این کشور با جمهوری آذربایجان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از ماموریت ناظران اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان برای برقراری ثبات و امنیت در این منطقه خبر دادند.

 

به گزارش منابع خبری، اتحادیه اروپا در توییتی اعلام کرده است که ماموریتی غیرنظامی در مرز ارمنستان برای افزایش آگاهی اتحادیه اروپا از وضعیت موجود و کمک به ثبات در مرزهای ارمنستان با جمهوری آذربایجان برقرار کرده است.

 

خبرگزاری «ترند نیوز» نیز نوشت، اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است که یک ماموریت در ارمنستان و در مرز جمهوریآذربایجان و ارمنستان برقرار کند. این تصمیم در نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا اتخاذ شد.

 

هدف این ماموریت ارتقای ثبات در مناطق مرزی ارمنستان و تلاش‌در عادی ‌سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان با حمایت اتحادیه اروپا است. ماموریت اولیه دو ساله و مقر عملیاتی آن در ارمنستان خواهد بود.

 

ارمنستان و جمهوری آذربایجان با وجود آتش بس، کماکان درگیری دارند و برخی عوامل منتسب به باکو مسیر مهم «لاچین» که قره باغ با جمعیت ارمنی نشین را به ارمنستان وصل می‌کند، مسدود کرده‌اند. در ۴۰ روز گذشته، معترضان جمهوری آذربایجانی با در دست داشتن پلاکاردها و پرچم‌ها، کریدور لاچین را مسدود کرده‌اند. آن‌ها دسترسی به قره باغ کوهستانی را مسدود و غذا، دارو و تدارکات را برای ۱۲۰۰۰۰ ساکن ارمنی قطع کرده‌اند.

 

«گغام استپانیان» بازپرس حقوق بشر قره باغ کوهستانی در این زمینه گفت: «بدیهی بود که باکو از این تاکتیک (تامین گاز) برای ارعاب مردم به ویژه در زمستان استفاده می‌کند.»

 

باکو همچنان مسدود بودن مسیر را انکار می‌کند. وزارت امور خارجه آذربایجان اخیرا اعلام کرده است: «قره باغ بخشی جدایی ناپذیر از باکو است و حقوق و امنیت جمعیت ارمنی ساکن در این منطقه مطابق با قانون اساسی تضمین خواهد شد.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار